MFVOF i Molkom

Fototävling – Molkomsjön 2014

[slider gallery=”2″ width=”800″ height=”640″]

Fototävlingen är nu avgjord och här finns ett bildspel på de vinnande bilderna samt de hedersomnämnanden som juryn delat ut Juryn har bestått av Mikael Bernholm, Carina Steijmar, Elise Bakke och Mikael Götlind.

Vi kommer senare att utöka bildspelet till att inkludera flera av många bra bilder av de vi fått. Vi tackar samtidigt de deltagande för att deras bidrag sam juryn får deras jobb!!!

Molkomsjöns Fiskvårdsområdesförening (mfvof) utlyser härmed en fototävling med temat Molkomsjön. Syftet med tävlingen är att stimulera intresse för natur, friluftsliv och fiske.

Tävlingen har två klasser

  1. Ungdom och vuxna  -16 år och äldre
  2. Barn och ungdom som ej fyllt 16 år

Tävlingstiden gäller från nu upp till och med 31 Augusti 2014.

Bilder ska skickas som digitala foton per email till mfvof ordförande Calle Mossberg under email address carl.g.mossberg@gmail.com, som kommer att vidarebefordra bilderna till  en jury, men kommer inte att ge juryn tillgång namn på fotograferna.

När bilderna skickas in (högst 2 bilder per person) så ska namn,  address, födelse datum och några ord om  respekttive bild bifogas i emailet.Bilderna med någon del av Molkomsjön synlig ska vara tagna under tävlingperioden och ska helst vara 1 – 3 Mb stora , för att tillåta förstoring till A4 storlek eller eventuellt större.

Juryn kommer att bestå av Mikael Bernholm, Mera Molkom och två ytterligare personer (ej utsedda än) och de kommer att avgöra vilka de tre bästa bilderna är i respektive klass.

Resultat av tävlingen kommer att kungöras i samband med invigningen av torget i Molkom den 13 September  2014. Resultat av tävlingen kommer också att kungöras i mfvof hemsida och i lokal pressen i Molkom.

Mfvof förbehåller sig rätten att använda inlämande bilder på sin hemsida eller i dokument som mfvof publicerar där namn på fotografen då kommer att anges. Selektiva bilder kommer också att visas på en utställning i Graningeskolans gamla lokaler.

Följande priser kommer att utdelas

Klass  1

Första pris – 750 kronor – Presentkort på Elgiganten i Karstad

Andra pris – 500 kronor – Presentkort på Clas Ohlsson i Karlstad

Tredje pris – 250 kronor – Presentkort på Vidars Fiske i  Karstad

 

Klass 2

Första pris – 500 kronor – Presentkort på Vidars Fiske i Karstad

Andra pris – 300 kronor – Presentkort på Clas Ohlssony i Karlstad

Tredje pris – 200 kronor – Presentkort på Akademi Bokandeln i  Karstad